Vleesgerechten

Vleesgerechten – Meat dishes – Plats de viandes
Kipfilet – Chicken fillet – Filet de poulet
Stoofvlees op vlaamse wijze met bruine Leffe
Varkenshaasje
Pork tenderloin
– Filet
de porc 
Lamskoteletten – Lamb cutlets – Côtelettes
d’agneau
Lamsfilet – Lamb fillet – Filet d’agneau
Steak (180 gr.) – Angus Beef
Steak (250 gr.) – Angus Beef
Tournedos (300gr.) – Angus Beef
Entrecôte (300gr.) – Angus Beef
Château Briand (2 pers.) (750 gr.) – Angus Beef
Filet Pur (250 gr.) – Angus Beef
Sauzen – Sauces – Sauces
Peperroom – Pepper – Crème au poivre
Groene peperroom – Green pepper – Crème au
poivre vert
Champignonroom – Mushroom – Crème aux champignons
Stroganoff
Béarnaise
Mexicain
Provençaal
Curry
Notre dame
(roomsaus op basis van dragon en fijne groenten
– cream sauce based on tarragon and
thin sliced
vegetables – crème à l’ estragon et aux légumes)
*frietjes, kroketjes, aardappelen,…inbegrepen –
chips/fries, croquettes, potatoes,…included frites, croquettes, pommes
de terre,…inclus
Gemengde salade – Mixed salad – Salade mixte
Portie warme groenten – Warm vegetables –
Légumes chauds