Vleesgerechten

Vleesgerechten – Meat dishes – Plats de viandes
Kipfilet – Chicken fillet – Filet de poulet 12.50
Stoofvlees op vlaamse wijze met bruine Leffe
14.00
Varkenshaasje
Pork tenderloin
– Filet
de porc 
16,00
Lamskoteletten – Lamb cutlets – Côtelettes
d’agneau
15,90
Lamsfilet – Lamb fillet – Filet d’agneau 19,90
Rundsbrochetten
Skewer of beef – Brochettes de bœuf (350 gr.)
15,90
Steak (250 gr.) – Angus Beef 14,90
Tournedos (300
gr.) – Angus Beef
18,00
Entrecôte (300
gr.)
 – Angus Beef
19,90
Château Briand (2 pers.) (750 gr.) – Angus Beef 44,00
Filet Pur (250 gr.) – Angus Beef 26,50
Sauzen – Sauces – Sauces
Peperroom – Pepper – Crème au poivre 3.00
Groene peperroom – Green pepper – Crème au
poivre vert
3.00
Champignonroom – Mushroom – Crème aux champignons 3,00
Stroganoff 3,00
Béarnaise 3.00
Mexicain 3,00
Provençaal 3.00
Curry 3.00
Notre dame 3,00
(roomsaus op basis van dragon en fijne groenten
– cream sauce based on tarragon and
thin sliced
vegetables – crème à l’ estragon et aux légumes)
*frietjes, kroketjes, aardappelen,…inbegrepen –
chips/fries, croquettes, potatoes,…included frites, croquettes, pommes
de terre,…inclus
Gemengde salade – Mixed salad – Salade mixte 4,00
Portie warme groenten – Warm vegetables –
Légumes chauds
4,60