Vleesgerechten – Meat dishes – Plats de viandes | |
Kipfilet – Chicken fillet – Filet de poulet | |
Stoofvlees op vlaamse wijze met bruine Leffe |
|
Varkenshaasje – Pork tenderloin – Filet de porc |
|
Lamskoteletten – Lamb cutlets – Côtelettes d’agneau |
|
Lamsfilet – Lamb fillet – Filet d’agneau | |
Steak (180 gr.) – Angus Beef | |
Steak (250 gr.) – Angus Beef | |
Tournedos (300gr.) – Angus Beef | |
Entrecôte (300gr.) – Angus Beef | |
Château Briand (2 pers.) (750 gr.) – Angus Beef | |
Filet Pur (250 gr.) – Angus Beef | |
Sauzen – Sauces – Sauces | |
Peperroom – Pepper – Crème au poivre | |
Groene peperroom – Green pepper – Crème au poivre vert |
|
Champignonroom – Mushroom – Crème aux champignons | |
Stroganoff | |
Béarnaise | |
Mexicain | |
Provençaal | |
Curry | |
Notre dame | |
(roomsaus op basis van dragon en fijne groenten – cream sauce based on tarragon and |
|
thin sliced vegetables – crème à l’ estragon et aux légumes) |
|
*frietjes, kroketjes, aardappelen,…inbegrepen – chips/fries, croquettes, potatoes,…included frites, croquettes, pommes de terre,…inclus |
|
Gemengde salade – Mixed salad – Salade mixte | |
Portie warme groenten – Warm vegetables – Légumes chauds |